Избелване на зъби

Home / Избелване на зъби

 

Избелването с лазер е  един от най-модерните и ефективни методи за постигане на искряща усмивка. За разлика от домашните методи или традиционното химическо избелване, които могат да доведат до нежелани последствия, тази процедура е значително щадяща за здравето на вашите зъбите, което е основен приоритет за нас.

Избелването с лазер е сравнително бърза процедура, която отнема около 30 мин. Предварително изолираме меките тъкани с гингивален предпазител и нанасяме специален гел, активиращ се с лазер. Иновативната технология дава възможност гелът да проникне по-дълбоко в емайловите призми, като така избелването трае по-дълго и е по-ефективно. За да достигнете до желания цвят, обикновено се правят няколко процедури в зависимост от естествения тон на зъбите. Ефектът е забележим още в самото начало, а до няколко дни може да видите крайния резултат.

Необходимо е преди избелване зъбите да бъдат почистени от зъбен камък, плака и налепи. Затова преди записване на час е задължително да се направи БЕЗПЛАТНА консултация с наш зъболекар, който ще оцени състоянието на Вашите зъби и ще Ви обясни повече за самата процедура!